HOLISTISCHE ZORG VOOR JE KIND

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Click Here

“fleur: het leven is een oneindig pad vol wonderen”

Fleur Haxelmans (33) richtte in 2016 Devi op. Samen met een fantastisch team zorgt Fleur voor een pure kijk op ouders & kinderen.

“Ik vind het belangrijk dat iedereen zich hier thuis voelt. Dat je bij Devi helemaal jezelf kan zijn. Ik heb de afgelopen 15 jaar veel van de wereld mogen zien, gestudeerd, geleerd en op verschillende plekken gewerkt. Zo werkte ik bij een groot internationaal bedrijf als ‘Proposal Engineer’, maar deed ook vrijwilligerswerk in verschillende landen. In 2015 maakte ik een grote omslag in mijn leven. Na het behalen van mijn yoga docenten opleiding, wist ik dat er een ander pad voor me lag.

Onze kinderen laten zijn, precies zoals ze zijn. Bekijken vanaf een afstand zonder gelijk in te grijpen. Alleen hun handje vasthouden als het nodig is en ze leren dat de mogelijkheden oneindig zijn. Het is aan ons hiervoor te waken en dichtbij onszelf te blijven. Je niet te laten lijden door wat behoort te zijn, maar te kijken wie jij bent, wie jouw kind is. Volg je hart en je intuïtie. Daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen!”

de basis van devi

Yoga als basis

'Yoga'; je ziet het op dit moment overal. Bij de meeste vooral bekend om de houdingen, maar in zijn geheel zoveel meer dan dat.

Bij Devi kijken we van binnenuit de wereld in. We leren kinderen dicht bij zichzelf te blijven, maar wel met beide voetjes op de grond. Bewust zijn, genieten, vallen en weer op staan. Het dagritme, de voeding en activiteiten zijn allen hierop gebaseerd. Ontdekken van de wereld die voor iedereen anders is!

Samen Creëren

 

Bij Devi mag iedereen zijn/haar eigenwijze zelf blijven. Pas dan kan je elkaar helpen om vooruit te komen om samen een mooiere wereld te creëren, waarin iedereen welkom is.

Biologisch & Pure Voeding

Er zijn veel verschillende meningen over wat gezonde voeding is. Zeker voor je kind zijn de mogelijkheden oneindig.

Bij Devi zien we voeding als onderdeel van wie we zijn. Biologisch en puur eten is onze basis. Alle maaltijden binnen Devi zijn op basis van groente, fruit, noten (plantaardige of verse) zuivel, eieren en granen.  Het zijn onze bouwstoffen die het lichaam sterk maken. We koken de lekkerste variaties en zorgen we voor gezonde en verse maaltijden

 

Ecologisch

Wij leven van en met de natuur! De natuur brengt ons alles wat we nodig hebben. Samen gaan we op ontdekkingstocht om zo alle wonderen van de wereld te leren kennen. Wij zorgen daarnaast goed voor de natuur. We scheiden het afval, gaan bewust met energie om en bekijken waar we de natuur kunnen sparen.

ga naar