bijzonder samen

In samenwerking met Kamu, is Devi Sonsbeeck in de weekenden haar deuren als koffiebar. Een plek waar mensen van jong tot oud kunnen genieten van alles wat het park als ontmoetingsplek te bieden heeft. Iedereen kan hier terecht voor heerlijke koffie of verse thee met taart, lunch met bijzondere broodjes, verse sapjes of voor een gezellige borrel.

Middels onze stichting hebben we een natuurlijke speelplek gecreerd waar kinderen met en zonder beperking kunnen samenspelen. Ook organiseren we regelmatig activiteiten om iedereen samen te brengen en te genieten van al het moois dat we elkaar te bieden hebben.

OPENINGSTIJDEN:

Zaterdag: 09.00 – 18.00 uur
Zondag: 10.00 – 18.00 uur

puur genieten!

In onze koffiebar gaan werken we met pure producten. Hiermee maken we ieder weekend de lekkerste gerechten, van verschillende broodjes op desembrood die dagelijks vers worden gebakken, tot yoghurt met fruit en een verantwoord taartje. Per seizoen vind je andere producten op de kaart – altijd een afwisseling van vlees, vis, vegetarisch en veganistisch.

Onze koffie komt van de Amsterdamse koffiebranderij White Label Coffee. De focus hierbij ligt op kwaliteit, iedereen in de koffie keten moet op een goede manier beloond worden voor deze kwaliteit. Van boon tot kop!

Heb je trek in wat anders dan koffie? We maken net zo graag verse sapjes voor je klaar of je drinkt één van onze bijzondere limonades. Zo serveren verschillende Fritz-limo’s, gemberbier en natuurlijk hebben we thee. Heel veel thee van Nook. In de namiddag is er voor de liefhebber ook een lokaal biertje of een goed glas wijn.

Wij zijn volop bezig met de ontwikkeling van onze menukaart.
Volg ons via Facebook om op de hoogte te blijven!

 

 

natuurlijk speelplek voor iedereen!

De speelplek rondom Devi is speciaal ontworpen zodat kinderen met  en zonder beperking kunnen samenspelen. Er zijn onder meer snoezelplekjes, konijnen, een groene heuvel met glijbaan, een kleine belevingsroute, moestuinen, geurbomen, een ervaringspad met praatpalen rond de bestaande klimtoren en een vogelnestschommel.

kamu

Kamu is Fins voor makker. Bij je makkers voel je je thuis en met makkers deel je passies. Met Kamu deel je liefde voor koffie en fietsen. Zie ons als je nieuwe huiskamer: je wordt wakker met een verfijnde espresso, voor lunch verwen je jezelf met een desem boterham, je drinkt gemberbier terwijl je je lang gedroomde fiets met ons samenstelt.

Je vindt Kamu ook in hartje Breda, aan de Boschstraat 31.

 

 

MEER INFO

Bernhardsingel 51
4811 SL Breda

info@kamu-breda.nl
076 888 87 08