Select Page

 

A wonderful journey of discovery starts here.

Welkom bij Devi Kids! Elke dag is een andere dag. Kinderen lachen, leren, leven en hebben lief. Hun gevoel komt en gaat zoals het op dat moment is. Niet bedekt met een laagje, maar puur zonder gedachten. Ze zien de wereld als een grote ontdekking, een oneindig pad waar ze van mogen genieten.

Devi Kids is een unieke combinatie van kinderdagverblijf, pre-school, buitenschoolse opvang & academy.
We geloven in de kracht van liefde en opgroeien vanuit eigenheid.  We bieden een warme omgeving waar kinderen kunnen groeien, leren en ontwikkelen op hun eigen(wijze) manier.

Kom bij ons langs!

De wereld van een kind.

Bij Devi hebben kinderen iets te zeggen over wat ze leren. Daarbij spelen de zintuigen een grote rol in het leerproces. Het is belangrijk dat ze kunnen aanraken, bewegen, luisteren, zien en horen om iets volledig te verwerken. Ze worden gestimuleerd om met andere kinderen in contact te komen en de wereld te verkennen via hun innerlijke kracht, materialen en relaties. Ze worden aangemoedigd om zich altijd uit te drukken en krijgen oneindige middelen en mogelijkheden om dit te doen.

Kinderdagverblijf

Preschool

BSO

Academy

Lachen.leren.leven vol met liefde

Baby

Inspelen op de ontwikkeling betekent bij de kleinste 1op1 aandacht, rust, herkenbare regelmaat en liefde. Het is belangrijk voor een baby dat er rekening gehouden wordt met het eigen ritme en wat op die dag binnen zijn/haar mogelijkheden ligt.

Dreumes

De wereld van een dreumes is open, zonder angst. Genieten en het ontdekken van alles wat het leven te bieden heeft. We bieden daarom ‘open materiaal’, met meerdere mogelijkheden voor exploratie, spel, creativiteit en expressie.

Peuter

Peuters ontwikkelen zich tot onafhankelijke, sociaal en veerkrachtige kleuters. Hun vermogen stimuleren om te leren en ontwikkelen, is belangrijk. Daarom hebben we de Devi Kids pre-school ontwikkeld.

Schoolkind

Bij Devi Kids buitenschoolse opvang staan sport, spel, ontspanning en begeleiding centraal. Met een variatie van activiteiten passend bij de leeftijd, dagen we de kinderen uit tot bewegen, lachen en lief hebben. Heerlijk vrij zijn om zo de wereld te mogen zien vanuit hun eigen beleving.