Wie wil je zijn?

Vanaf september 2018 biedt de Devi Academy verschillende workshops  en opleidingen aan.

Voor jou, voor je kind, voor wie je nu bent en voor wie je wil zijn. Van Yoga & Ayurveda tot voeding & bewustzijn. Voor iedereen die wil ontdekken wat de wereld echt te bieden heeft.

Onze trainingen en workshops worden gegeven op twee prachtige plekken in Breda.

Bewust Leven - Mindfulness Training


Met Mara Wagemakers
Start 7 januari 2019  |  meerdaagse training

In de drukte van ons westerse bestaan is het lastig voldoende aandacht en tijd aan jezelf te schenken. Je carrière, je gezin, je verplichtingen en je familie, allemaal zaken die aandacht en energie vragen. Maar hoe gaat het met jou? Zorg jij goed voor jezelf? De training ‘bewust leven’ helpt je om zelf te bepalen waar jouw aandacht naar uit gaat, bewuste keuzes te maken en de balans in je leven te herstellen.

Ayurveda & Lifestyle for kids


Met Fleur Haxelmans
 6 februari 2019  |  workshop

Je levensstijl omvat alles wat je dagelijks doet, de keuzes die je maakt, het leven zoals jij het invult. Voor kinderen is dit hetzelfde, alleen heb je als ouder veel invloed op zijn of haar leven. Welke voeding krijgen ze, waar spelen ze mee, hoe is het ritme van de dag. Er zijn zoveel mogelijkheden in onze maatschappij dat het soms is lastig is om te bepalen wat nou het beste is voor jou kind. Door te leren kijken naar wie jou kind is, kan je ze de juiste basis meegeven.

Deze workshop is voor als je meer wilt leren over Ayurveda, je kind & jezelf.

ontdek je innerlijke wereld


Met Willemijn Fijters
Start  16 januari 2018  |  meerdaagse training

We ervaren in deze tijd dat we allerlei dingen moeten. Vaak zijn wij zelf degene die vinden dat we al die dingen moeten. Je ervaart misschien dat je in de drukte of de sleur van de dag mee gaat en misschien soms wel kopje onder gaat door een golf die onverwacht aankwam.  Soms gaan we onbewust de stroming van het leven in vechten vanuit ons hoofd en het kan zomaar zijn dat hierin het contact met jezelf verliest. Of ga je functioneren op de automatische piloot omdat je niet meer weet hoe je het anders moet doen.

MEER INFO

Devi Academy

BREDA

mara@mindfulnessstudio.nl
06 14 25 64 27